Wat houdt de functie commercieel medewerker binnendienst in?

Wat houdt de functie commercieel medewerker binnendienst in?

De functie commercieel medewerker binnendienst houdt in dat je de schakel bent tussen collega’s in de buitendienst en medewerkers binnen de organisatie. Je hebt veel contact met jouw collega’s: het is hierbij belangrijk dat je over de juiste communicatie vaardigheden beschikt. Je bent daarnaast ook een aanspreekpunt voor de klanten, zowel via mail als telefonisch en face-to-face. In jouw functie adviseer en help je klanten, maar ben je ook werkzaam bij verkoop- en marketingacties. Je bent werkzaam binnen het gehele commerciële proces.

Wordt jij enthousiast van de bovenstaande omschrijving? Dan is het zeker aan te raden om je eens te verdiepen in de mogelijkheden om de opleiding tot commercieel medewerker binnendienst te volgen. Dit is mogelijk bij Fabius: met meer dan 50 locaties door het hele land ben je verzekerd van een plek bij jou in de buurt.

Commercieel medewerker binnendienst: de opleiding

De opleiding tot commercieel medewerker binnendienst zorgt ervoor dat je alles leert over commerciële gesprekstechnieken. De aandacht ligt hierbij vooral bij het verkoopgesprek: je gaat in op hoe je een product presenteert en hoe je omgaat met verkoopargumenten. Ook krijg je les in logistiek en kwaliteit, verkoopinformatiesystemen, verzamelen van klant- en marktinformatie en meer. De opleiding bestaat uit 40 lessen van 3 uur. Je volgt eerst de opleiding Administratief Medewerker en daarna de vervolgopleiding Commercieel Medewerker Binnendienst. Op basis hiervan krijg je jouw diploma en kun je ergens aan de slag gaan. Interesse in deze functie? Volg de opleiding bij Fabius!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *