Op vakantie aan de kust

Op vakantie aan de kust

De zee trekt altijd mensen aan tijdens de vakantie, net als bossen, duinen en andere natuur heeft de zee iets waar veel mensen blij van worden. De geur van het water en lekker zwemmen, eigenlijk heeft het de ideale combinatie om van te genieten. Het is ook niet zo verwonderlijk dat er veel vakantieparken aan zee zijn gebouwd, lekker vanuit je bungalow direct de lucht opsnuiven van de zee. Sommige parken staan zelf op het strand zelf, op deze manier hoef je alleen maar een klein stukje over het strand te lopen en sta je al met je voeten in de zee.

Mix tussen stad en zee

Natuurlijk kun je ook een mix vinden tussen de stad en de zee, er zijn vakantieparken aan zee die toch tegen het centrum aan liggen. Maar aan de andere kant ben je zo met je voetjes in de zee om te zwemmen, of een dagje strand te pakken. Het park zelf heeft natuurlijk ook een zwembad, wil je een dagje op het vakantiepark blijven dan hoef je in ieder het water niet te missen. Naast de bungalows is er ook een gedeelte waar je met de caravan of tent kunt staan.

vakantieparken aan zee

Afstand tot de zee

Ben je aan het zoeken naar vakantieparken aan zee dan kun je zelf kiezen of je dicht aan de zee wilt, of dat je een leuke wandeling moet maken door de natuur. Gelukkig zijn er verschillende parken door heel Nederland waaruit je kunt kiezen, in Scheveningen kun je zelfs verblijven in appartementen die zijn gebouwd in de haven. Op deze manier is het wel erg origineel als je wakker wordt, dat je direct vanuit je raam in de haven kijkt. Binnen vijf minuten sta je overigens op het prachtige strand en de boulevard van Scheveningen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *